Cum pot deveni membru - nlp.ro

Du-te la conținut

Meniul principal :

Cum pot deveni membru

FAQ


Pentru a deveni membru ARONLP trebuie sa fi inceput sau absolvit o formare NLP in conformitate cu standardele internationale de formare NLP (cel putin la nivel NLP Basic ARONLP sau echivalenta) si sa aveti recomandarea scrisa (incepand de la 01.01.2014) a 2 membri ARONLP Daca nu aveti recomandarea adresati-va pentru detalii directorului organizatoric al asociatiei. In prezent cotizatia anuala este de 12 €.      Formular de adeziune  Cod de etica  Statut

Pentru certificarea formarii dumneavoastra NLP dupa criteriile ARONLP, la nivel Basic, Practitioner si Master nu trebuie neaparat sa fiti membru al asociatiei. Certificatele ARONLP sunt recunoscute de asociatiile partenere din EANLP (Asociatia Europeana pentru Programarea Neuro-Lingvistica) acestea fiind DVNLP, ÖDV-NLP, SWISSNLP, HANLP.

ARONLP recunoaste formarile certificate IANLP, la toate nivelurile, indiferent de tara de provenienta a Fellow Member Trainerului/ei sau de eventualele diferente de forma din certificat. ARONLP recunoaste formarile de NLP-Practitioner si NLP-Master NLPNL (Franta) si ITA-NLP (numai formarile de18 zile si minimum 144 ore de training live)

Certificarea simultana a participantilor la training-urile organizate de formatorii ARONLP - dupa criteriile ARONLP, EANLP, IANLP si DVNLP - este de asemenea posibila daca Master-Trainerul/a ARONLP are licenta activa in aceste asociatii.

 
 
Înapoi la cuprins | Înapoi la meniul principal